ABLOY 40/50
185,00 лв.
Съдържание: Патрон Специални ключове Крепежи Опаковка Гаранционна..
BKS JANUS L96
530,00 лв.
Съдържание: Патрон Крепежи 3 специални ключа Опаковка Гаранционна..
BKS L90 GERMANY
89,00 лв.
Съдържание: Патрон 5 специални секретни ключа Крепежи Опаковка Га..
Dierre
630,00 лв.
2 сгъваеми ключа В комплекта има допълнителни ключове Уникален профил Функц..
GEGE AP3000 31/50
104,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 уникални ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE AP3000 35/40
97,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 уникални ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE AP3000 40/50
117,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 уникални ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE AP3000 40/60
129,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 уникални ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE pExtra 40/35
143,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 секретни ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE pExtra 40/50
164,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 секретни ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE pExtra 40/60
178,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 секретни ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
MAGNUM PAS024 30/40
99,90 лв.
Съдържание: High Security секретен патрон  5 ключа с специални профили С..
Mauer elit 2 31/31 mm
34,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 дълги 2 къси ключа Крепежи Опаковка Га..
Mauer new wave 4 31/41
140,90 лв.
Съдържание:   Патрон Крепежи 3 ключа Карта Опаковка ..
Mauer new wave 4 31/46
149,50 лв.
Съдържание: Патрон Крепежи 3 ключа Карта Опаковка Гаранцион..
185,00 лв.
530,00 лв.
89,00 лв.
630,00 лв.
104,00 лв.
97,00 лв.
117,00 лв.
129,00 лв.
143,00 лв.
164,00 лв.
178,00 лв.
Показани са от 1 до 15 от 24 (2 страници)

ПАТРОНИТЕ СЪС СПЕЦИАЛНА ЗАЩИТА - НАИСТИНА СПЕЦИАЛНИ

Стрелка  ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от тези много сигурни патрони, известни също и като High Security патрони. Отличават се с високата си степен на сигурност, защото разполагат с вградена защита, която ги предпазва от опити за преодоляването им с взлом.

Какво ги отличава от останалите патрони

Както можете да се досетите по името им, това е много по-високото ниво на сигурност, което притежават. Те са произведени специално с идеята да са изключително трудноподатливи на каквито и да е взломни действия и често притежават дори някои, нека ги наречем, „капани”, в които по-неопитните престъпници биха попаднали. Изключително трудно е те да бъдат измъкнати, извлечен, счупени, пробити и т.н. Друго тяхно удобство е, че направата на дубликат може да бъде извършена само в оторизирани ключарски центрове и то при предоставянето на картата на продукта. Случайни ключарски ателиета не разполагат с необходимата техника, а и самите компании производители на този вид патрони държат изработката им да се извършва наистина от лицензирани майстори, защото в днешни дни реномето на компанията е от изключително голямо значение.

Как са защитени тези патрони?

През последните години производителите на системи за сигурност наблегнаха изключително много на внедряването на високи технологии в производството на патрони, и постоянно развиват своите продукти. Освен това вече има десетки патенти, чиято единствена функция е защита на този вид патрони. Ето някои от механизмите и елементите (а и хитростите), правещи тези патрони така надеждни.

 • Стрелка Използване на подвижен елемент във формата на сфера в тялото на ключа. Патрон без щифтове, а с дисков механизъм, без пружини, и въобще части, които могат да се износят. Разработчик на тези патенти е финландската компания Abloy. Това прави тези патрони изключително надеждни когато са използват при неблагоприятни атмосферни условия.

 • Стрелка Когато се опитвате да проникнете с шперц и въобще с остър инструмент, дисковете на патрона блокират и ги прилепва един към друг, заключвайки ги в солидната конструкция. Това е т. нар. Disk Blocking System.

 • Стрелка Няма как да не споменем и технологията Red Line, защото тя е патент, разработена от родната компания Mauer Locking Systems. По протежение на патрона е изработена тънка ивица, оцветена в червено (оттам идва и името Red Line) и при всеки опит за неправомерно действие върху него, секретният патрон се счупва именно по тази линия. Това блокира бравата и крадците ще са крайно затруднени да проникнат в жилището Ви. Това не важи обаче за притежателя на ключовете, който ще отключи бравата, дори и при счупения патрон вътре. Така Red Linе пречи на престъпниците да проникнат във жилището, но не и на собственика му.

 • СтрелкаИма доста разновидността на тази технология – при някои ще се отчупи примерно съвсем малко парче (в зависимост от това къде е разположен прорезът), а реално по-голямата част от патрона ще остане вътре в бравата и достъпът до него ще бъде невъзможен.

 • Стрелка Anti-SNAP e система, която предпазва патрона да бъде счупен по средата. Принципно това е слабо място на много видове патрони (особено стандартните), но тази система защитава именно този слаб участък чрез карбидна стомана.

 • Стрелка Повечето от патроните със специална защита са оборудвани и със защита против шперцове, чрез V образна технология. Те блокират веднага, щом някой се опита да пъхне в тях нещо друго, освен оригиналния им ключ.


Цялостно High Security решениеза Вашия дом

Закупуването на такъв вид патрон е една от крачките за по-голяма сигурност и направо непробиваемост на Вашия дом, но дали е достатъчно? Ето принципно един оптимален вариант за Вашата заключваща система, който ще Ви гарантира комфорт и спокойствие. Помислете за инвестиция Във Вашата сигурност, защото това ще Ви се изплати винаги. По-добре да отделите някакви средства сега, отколкото постфактум, когато станете жертва на грабеж. И защо оборудвате жилището си със скъпа техника и мебели, а вратата ви е от талашит, а патронът от евтините китайски? Ето елементите, които изграждат една High Security за Вашия дом:

 • Стрелка 500 Internal Server Error

  Internal Server Error

  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

  Please contact the server administrator at webmaster@klucharsofia.411.bg to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

  More information about this error may be available in the server error log.