Входната врата е не само лицето на дома Ви, тя очертава Вашето лично пространство, собственост и защитава Вас, Вашите близки и имущество от посегателство. В ключарския център на SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница можем да Ви предложим варианти според Вашия творчески изисквания и финансови възможности.

Сигурността на дома – уви, често забравяме за нея

Преди да започнете строителство на нова къща, винаги започвате с оградата. Странно защо обаче много хора правят скъп ремонт или оборудват жилище със скъпи мебели и чак накрая се сещат за най-важното – сигурността. Именно входната врата гарантира тази сигурност, затова не отлагайте нейния избор. Това е инвестиция, която ще ви се изплати с годините, а в някои случаи ще Ви спаси от посегателство върху Вашето лично пространство и загуба на ценности, пари и т.н.

Ето някои съвети при избора на входна врата:

Трябва да е дебела и масивна. Причината е повече от ясна – освен, че е трудна за пробиване, срязване и т.н., това играе съществена роля в изолацията на жилището Ви.

Трябва да е метална. Металът не се износва толкова бързо колкото дървото и когато е обработен допълнително, не се нуждае от поддръжка. Здравината му е от ключово значение, единствените Ви колебания биха дошли от естетическия вид на една метална врата, ако предпочитате топлината и по-добрия вид на дървото. Затова ние предлагаме и дървени покрития, които да задоволят Вашия усет и освен това комбинацията метал и дърво ще повиши допълнително шумо и топлоизолацията на жилището Ви.

Желателно е да използвате вата, която също ще спомогне за температурната изолация на Вашия дом.

Желателно е да е оборудвана с висококачествени брава и патрон. Изборът им е от решаващо значение за Вашата сигурност. Представете си дебела масивна врата, с красиво покритие, на която са монтирани примерно китайски брава и патрон на обща сума 20 лв. Това би била най-добрата покана за крадците.

Помислете за допълнителна брава. Монтажът ѝ ще повиши в пъти сигурността на Вашето жилище, а на тези с марка Gerda им се носи славата на непробиваеми.

Допълнителните елементи също имат важно значение. Бронировката (метален механизъм, приличащ на капачка), която защитава патрона от посегателство, пробиване, измъкване и т.н., е един такъв елемент. Други немаловажни са шпионката и дръжките на вратата. С развитието на високите технологии се появиха и дигитални шпионки, една от функциите на които е да снимат всеки, който е звънял на вратата Ви във Ваше отсъствие. 


Изберете входна врата в SOS Locksmith

Заповядайте в ключарските ни центрове в Гео Милев и Сливница, където да обсъдим Вашите желания и нагласи за сигурността на Вашето жилище. Майстор ключар ще Ви предложи оферта, включваща различни елементи (брава, патрон, допълнителна брава, бронировка, външно покритие и др.) според Вашите предпочитания и възможности. Десет работни дни след като извършим огледа и вземем размерите, ще монтираме новата Ви входна врата.


Не отлагайте избора на сигурна входна врата!
Доверете се на SOS Locksmith!