Показани са от 1 до 15 от 26 (2 страници)

В онлайн магазина ни предлагаме разнообразие от накрайници за автоключалки. Повече от естествено е с течение на годините тези механизми, подобно на всички други, да не функционират така гладко като преди, поради износване, неправилна употреба, неблагоприятно време или пък опити за взлом. В някои случаи е наложително да ремонтирате цялото заключване като просто смажете или изчистите автомобилните ключалки, в други само да ги ремонтирате, а в трети може да се наложи да замените само определена част, като например накрайниците за автомобилни ключалки.

Накрайниците се продават индивидуално и в нашия онлайн магазин ги предлагаме за различни модели автомобили. Ще ви посъветваме, веднага щом забележите проблем, че ключът ви не влиза добре, че завъртването става трудно, че прилагате повече натиск от обикновеното – да се свържете веднага с наш колега автоключар. Проблемът може да е много дребен и да се отстрани бързо или да се наложи да закупите нова част, но при всички случаи своевременното сигнализиране за проблем ще ви спести много ядове, загуба на време и най-вече пари впоследствие. В онлайн магазина на ключар София предлагаме накрайници за ключалки на врати (45мм и съответно 71 мм.) , за контактен ключ (BMW, VAG) и др. Важно е да знаете размера на накрайника и това, че той трябва да се сглоби с останалите здрави части от вашата автоключалка- операция, която се извършва единствено от майстори автоключари, каквито са нашите в ключарското ни ателие в Гео Милев и Сливница.
На тел. 0879 900 300 ще ви информираме подробно за всеки един вид накрайник, който предлагаме. На същия телефон може да уговорим и монтаж на избрания от вас накрайник за автоключалка в удобно за вас време и ключарско ателие.