Антипаник дръжка с заключващ механизъм
248,00 лв.
Съдържание: Брава Секретни ключове Опаковка Монтажни болто..
Външна антипаник брава
248,00 лв.
Съдържание: Брава Секретни ключове Опаковка Монтажни болтове Гара..
Вътрешна антипаник дръжка
248,00 лв.
Съдържание: Брава Секретни ключове Опаковка Монтажни болто..
Показани са от 1 до 3 от 3 (1 страници)

АНТИПАНИК БРАВИ - БРАВИ ЗА АВАРИЕН ИЗХОД

Стрелка  ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

Антипаник бравите служат за монтаж върху врати, които се използват като авариен изход при екстремни ситуации – когато има природни бедствия, пожари, терористични актове и др. В онлайн магазина на SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница предлагаме няколко вида антипаник брави, които се отличават със своята здравина и надеждност, които от своя страна гарантират дългогодишната употреба.

Антипаник бравите – основни характеристики

Тяхното монтиране се налага в сгради, в които се наблюдава голям човекопоток – те гарантират бързото и безпрепятствено излизане при аварийни ситуации. Затова винаги трябва да се отварят навън и имат дълго рамо от вътрешната стена, което трябва да се натиска леко (подходящо за натиск от деца), което от своя страна оказва необходимия натиск, за да излезете бързо и дори, ако се налага, няколко души едновременно. Естествено, те трябва да са монтирани стабилно и да са качествени и устойчиви– предвидени са за огромен натиск. Предназначени са за:

 •  

  Стрелка Обществени и административни сгради.

  Това са места, където не само работят стотици служители, но които се посещават от много външни хора. Освен, потенциалната опасност от пожар,тук има риск и от терористични заплахи, които в днешни дни звучат болезнен актуално.

   

 •  

  Стрелка МОЛ-оове, стадиони и други огромни съоръжения.

  Човекопотокът при тях е изключително огромен, понякога на ден излизат или влизат стотици хиляди души. Антипаник бравите са задължителни за тях.

   

 •  

  Стрелка Музикални зали, нощни клубове, дискотеки, ресторанти.

  С една дума помещения, в които се струпват много хора и които често са арена на сбивания, скандали, пожари и от които често се налага да напуснете мигновено. Същото важи и ресторанти и за обществени места за хранене - там където има много хора, антипаникбравата е задължителна.

   

 •  

  Стрелка Предприятия, складове.

  Най-често срещаният проблем при тях е този, свързан с пожарната им безопасност. Затова при такова бедствие, антипаник бравите трябва да гарантират бързото излизане на работещите там.

   

 

Предлагаме няколко вида висококачествени антипаник брави – всички са на известната италианска марка Cisa. Съветваме Ви преди закупуването да се допитате до наш майстор ключар, който ще извърши нейния монтаж. Това е от съществено значение, защото трябва да отговаря на всички изисквания за безопасност – от това може да зависи нечий човешки живот. Ако сте собственик на заведение, клуб, ресторант, хотел, сграда или помещение, където минават много хора, трябва да знаете, че използването на антипаник брава е задължително по закон.

 

В автоключарския ни център в Гео Милев и Сливница работят най-опитните майстори ключари. Кажете за какво Ви е необходима антипаник брава и ние ще дойдем на оглед, след което ще извършим монтажа ѝ.