Potent Viro 8230
65,00 лв.
Съдържание: Брава Крепежи Патрон Ключове Опаковка Гаранцион..
Мотура странична за ролетна щора
125,00 лв.
Лява и дясна  3бр касови ключове  ..
Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)

БРАВИТЕ ЗА РОЛЕТНИ ЩОРИ- КОГА СА НИ НЕОБХОДИМИ

Стрелка  ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

В онлайн магазина на SOS Locksmith има богато разнообразие от заключващи механизми – секретни, касови, допълнителни брави, високотехнологични патрони, но предлагаме и такива с по-специално предназначение. Тези, заключващи ролетните щори, са именно такива.

Кога Ви трябват ролетни щори

Те стават все по-необходими, особено последните години, когато глобалното затопляне е факт и в градове като Пловдив, Велико Търново, Сандански и Плевен сте направо обречени през лятото, ако нямате климатик и ролетни щори. Именно те са Вашата перфектна защита не само срещу слънцето, но и спомагат за топлоизолацията и шумоизолацията на Вашето жилище.

Освен това, те са преграда срещу любопитните погледи, но най-важното е, че защитават допълнително Вашата собственост от крадци. Когато отсъствате, може да ги спуснете и заключите, и така клишето „моят дом е моята крепост” наистина ще се превърне в реалност. Естествено, за да ги заключите, е необходимо да монтирате брави, които са специално предназначени именно за ролетните щори.

Естествено, съществува невероятно разнообразие от видове – зависи от вида на щората, но основните им качества трябва да са здравина и издръжливост. Те за задължителен елемент и при разните магазини и т. нар. капанчета, които използват ролетни щори за покритие и преграда. За тях те са задължителни. Препоръчваме ги и на тези от Вас, които живеят на първия и дори на последния етаж. Малцина се замислят, но последният етаж невинаги е сигурен – понякога там може да се проникне от покрива или от подпокривното пространство. Те могат да бъдат единични или да представляват комплект от две брави с еднаква секретност. Те се използват при широки ролетки, където нужната дължина на езиците на една брава е невъзможно да се постигне, за да се заключи щората.

Съветваме ви когато се сдобиете с ролетни щори, да се свържете с наш майстор ключар, който ще ви насочи за вида на бравата. Също така може да ни се доверите, че именно ние ще я монтираме бързо и професионално.

 

В ключарския център на SOS Lockskmith в Гео Милев и Сливница предлагаме денонощна ключарска и автоключарска помощ. Винаги може да ни се доверите при аварийна ситуация, в която не може да влезете в дома си или в автомобила си. Тогава просто ни звъннете и при Вас ще пристигне авариен ключар до половин час. Също така изработваме дубликати на всички ключове и автоключове, метални входни врати, предлагаме и преработване на касова брава в секретна за постигане на по-голяма сигурност. Може да ни търсите и за монтаж на всички видове заключващи системи и допълнителни брави.