Електрически насрещник
45,00 лв.
Универсален голям Електрически насрещник ..
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАСРЕЩНИК AMIGO
54,00 лв.
Съдържание: Насрещник Планка Опаковка Специфика..
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАСРЕЩНИК ICSA
45,00 лв.
Съдържание: Насрещник Планка Опаковка   ..
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАСРЕЩНИК LINCE
45,00 лв.
Съдържание: Насрещник Планка Опаковка   ..
Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ НАСРЕЩНИЦИ- КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ

Стрелка  ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

Електрическите насрещници са подходящо средство за контрол на достъпа – удачни са за използване в офисни, административни помещения и сгради, но най-често сме свикнали да ги срещаме на входните врати на големите жилищни кооперации и блокове, където има контролиран достъп.

В онлайн магазина на SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница може да намерите електрически насрещници с марките ICSA, Lince, Amigo – съветваме Ви за монтажа им да се доверите на нашите професионалисти майстори ключари.

Те се монтират на касата на вратата като най-често от външната страна имаме дръжка с топка за контролиране на достъпа, а от вътрешната – секретна брава, за да се използва безпрепятствено при напускане. Електромагнитният насрещник използва ток, а в случаите, в които електрозахранването спре, може да продължи да функционира (ако e с допълнително инсталиран допълнителен модул). Това е удачно решение за инсталиране на места, където е наложително да има контрол на достъпа. Те също така са основна част от домофонните системи –там те Ви дават възможност да отваряте дистанционно.

Подобно на останалите заключващи механизми – и при електрическите насрещници има много видове според тяхното предназначение– биха могли да се регулират кога да се отварят или да са с непрекъснат работен режим и т.н. Важно е да знаете обаче, че преди да купувате такъв механизъм за затваряне, неговата главна функция е да контролира достъпа и пропуска определени лица, не толкова да защита определен обект или дом.

Когато решите, че се нуждаете от такъв вид насрещник, задължителното ни потърсете и наш майстор ключар ще дойде на място, за да направи оглед и консултира кой точно вид Ви е необходим.

Насрещниците в SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница:

Стрелка  Amigo – това е е електромагнитен насрещник, подходящ за монтаж на лява и дясна врата. Захранването му е 8-12 V. Отваря се при еднократно подаване на напрежение и постоянно може да бъде в отключено положение. Цена: 54 лв.

Стрелка  ICSA – монтира се на всяка страна на вратата, и така както Amigo може да стои в отключено положение. Цена: 45лв.

Стрелка  Lince – за монтаж и на дясната и на лявата страни на Вашата входна врата. Захранването му е 8-12 V. Цена: 45 лв.

 

Ключарският ни център SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница предлага освен планирани ремонти по Вашите заключващи системи, но и аварийни услуги. В каквато и неприятна ситуация да попаднете, свързана с Вашите заключващи системи било то в жилището или автомобила Ви – не се притеснявайте Да ни потърсите. Наш колега авариен ключар ще бъде при Вас до половин час.