Брава за WC
28,00 лв.
 Брава за WC Размер 90мм ..
Dierre Atra
565,00 лв.
Съдържание: Брава Насрещник Бронировка Крепежи Розетки Опак..
Euro Elzett 3420 90/45
45,00 лв.
Съдържание: Брава Крепежи Насрещник Опаковка Гаранционна карта ..
GERDA ZW 100 WK 60/50
35,00 лв.
Съдържание: Брава Крепежи Челна планка Сребърен цвят Спецификации: Брава секр..
GERDA ZW 1000
64,50 лв.
  Съдържание: Брава стандарт DIN Крепежи Прав насрещник Ъглов насрещник Карта ..
GERDA ZW 200 WK
65,00 лв.
Съдържание: Брава Насрещник Опаковка Крепежи Гаранционна карта Спецификации: ..
GERDA ZW 3000
147,00 лв.
  Съдържание: Брава стандарт DIN Крепежи Насрещник Карта Опаковка Специфи..
GERDA ZW 500
20,50 лв.
Съдържание: Брава Насрещник Крепежи Опаковка Спецификации: Допълнителната сек..
KALE KILIT 252 R
70,00 лв.
Съдържание: Брава Насрещник Крепежи Опаковка Гаранционна карта ..
LOB Z95B
35,00 лв.
Съдържание: Брава Насрещник Крепежи Опаковка Гаранционна карта ..
LOCKSYS 4 точкова
135,00 лв.
Съдържание: Брава Крепежи Насрещник Опаковка ..
Mauer 101.004
35,00 лв.
  Съдържание: Брава Крепежи Опаковка Опаковка размери: 24/10/3..
Mauer 101.004
35,00 лв.
Съдържание: Брава Крепежи Опаковка Опаковка размери: 24/10/3 см. ..
METAL 2000
15,00 лв.
  Съдържание: Брава Насрещник 1 бр. ключ Крепежи ..
METAL 2000 50/70
15,00 лв.
Съдържание:   Брава Насрещник Крепежи Опаковка Специфика..
565,00 лв.
64,50 лв.
65,00 лв.
147,00 лв.
20,50 лв.
70,00 лв.
35,00 лв.
35,00 лв.
35,00 лв.
15,00 лв.
15,00 лв.
Показани са от 1 до 15 от 44 (3 страници)

СЕКРЕТНИТЕ БРАВИ- УДАЧНО РЕШЕНИЕ ЗА СИГУРНОСТТА НА ВАШЕТО ЖИЛИЩЕ

Стрелка  ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

Секретните брави са най-сигурното заключващо средство, още повече, когато към тях добавите и допълнителни заключващи елементи (допълнителна брава) или защитни елементи (бронировка). В онлайн магазина ни в Гео Милев и Сливница предлагаме разнообразие от секретни брави. За най-удачния избор според Вашите нужди и финанси може да се доверите на нашите опитни майстори ключари.

Секретните брави са съществен елемент от всички заключващи системи, които се намират във Вашето жилище, офис и др. Основното е, че те не съществуват самостоятелно, а за да влязат в употреба трябва да сте се снабдили и с патрон. Именно чрез него Вие извършвате заключващото действие чрез превъртането на ключа.

Секретните брави са удачен избор за външни и вътрешни, входни, метални, интериорни, входни и други видове врати. Те се различават по размер, а някои от могат да се ползват и за лява и за дясна врата, понеже е възможно да се обърне езикът им.

Следват няколко предимства, ако ползвате секретна брава:

  • Стрелка По-голяма сигурност

Все още повече от половината жилища в България са оборудвани с касови брави. Техен плюс е, че са много здрави и по-евтини от секретните, но вече са изключително лесни за преодоляване от крадците. Допълнително трябва да споменем, че след зловредна намеса те практически са неизползваеми за по-нататъшна употреба. В сравнение с тях, секретните брави са оборудвани с патрон, който производителите непрестанно подобряват и увеличават сигурността му. Пример за такъв е наистина високотехнологичният Evva, който е толкова добре защитен, че няма как да бъде преодолян насилствено. Други разполагат със системата за защита Red Line – български патент на родната компания Mauerкоито ще се счупят при опит за неоторизирано проникване или отключване и това ще блокира заключващия механизъм. След това собственикът ще може да отвори вратата със своя ключ, въпреки че патронът вече е счупен. През последното десетилетие производителите на системи и механизми за сигурност влагат все повече средства и постоянно внедряват нови патенти –използват магнитни, сачми и всякакви елементи и механизми, които биха попречили на злонамерени лица. Това не можем да кажем в такава степен за касовите брави, където нещата са доста по-статични.

  • Стрелка По-евтиното често излиза по-скъпо

Основният аргумент против употребата на секретна брава е, че в комбинация с патрон би струвала по-скъпо от касовата. Често обаче в ключарското ни ателие в Гео Милев идват притеснени хора, които купуват най-добрите заключващи механизми в невероятно скъпи комбинация. Причината е, че предният ден са били ограбени. При условие, че в дома Ви е пълно с оборудване, мебели и ценности за хиляди, дали е добре бравата Ви да е за стотинки? Важно допълнение е, че при взлом или опит за такъв, е възможно да пострада единствено патронът Ви, докато самата брава да остане непокътната. В такъв случай в последствие ще смените единствено унищожената част. Също така може да обновите своя заключващ механизъм, като си купите само най-новия и сигурен патрон, с който да заместите стария.

  • Стрелка Разчитайте и на допълнителната защита

Никога не е излишно да увеличите сигурността на Вашето жилище като защитите допълнително секретната брава, използвайки метална капачка, наречена бронировка. Тя предпазва патрона от измъкване, срязване, издърпване и е още една преграда срещу престъпниците. А, както е казал един наш любим литературен герой: „Колкото повече, толкова повече”. Друг допълнителен елемент за защита и Вашето спокойствие би могла да бъде допълнителната брава (например тази на
полската компания Gerda). Заедно със стабилна метална врата, би увеличила значително степента на защита на Вашия дом. Изборът на подходяща такава също е от важно значение. Желателно е тя да е дебела и метална, така ще изолира дома Ви и защити повече. А ако предпочитате топлината и красотата на дървото, може да покриете избрания от Вас модел с дървени плоскости.

Как да смените касовата си брава със секретна брава?

Ако искате да смените касовата брава със секретна, се обърнете незабавно към наш майстор ключар. Това е сложна операция, изискват се оглед, изчисления, професионализъм и опит. Нашите колеги в ключарските центрове в Гео Милев и Сливница имат всички изброени качества. Заедно ще изберем оптималната комбинация от брава и патрон, а при желание за по-голяма сигурност от Ваша страна – допълнителни елементи като бронировка и допълнителна брава. Не отлагайте това решение, защото инвестицията във Вашата сигурност и тази на близките Ви никога не е достатъчна.

Нашите аварийни ключари действат денонощно на територията на цяла София, без значение дали е празник. Ако изпаднете в аварийна ситуация ни звъннете и ще бъдем при Вас за половин час. Ние ще Ви бъдем полезни в следните ситуации:

 

  • Стрелка Когато не можете да влезете в жилището си поради загубен или откраднат ключ;

  • Стрелка Когато хлопнете бравата с топка на излизане

  • Стрелка Когато се заключите в него или в някоя от стаите;

  • Стрелка Когато счупите ключа си в ключалката;

  • Стрелка Когато се нуждаете от спешен ремонт заключващия механизъм;

  • Стрелка Когато не можете да влезете във владение;

  • Стрелка Когато се нуждаете от монтаж на заключващ механизъм – брава, патрон, врата и др.