GERDA TT
65,00 лв.
Налични цветове: Сребрист Златен Платитен Маслина ..
Дръжки ECO ASOS
55,00 лв.
Дръжка тип розетка  Цвят - сребрист  ..
Дръжки с розетки за врати - злато
35,00 лв.
Съдържание: Дръжки 4 розетки - 2 за дръжките, 2 за механичната врътка за заключване..
Дръжки с розетки за врати - месинг
35,00 лв.
Съдържание: Дръжки 4 розетки - 2 за дръжките, 2 за механичната врътка за заключване..
Показани са от 1 до 15 от 17 (2 страници)

Дръжките розетки, които ще намерите в онлайн магазина на ключа SOS Locksmith в ключарския център, се отличават със своето високо качество на изработка – едновременно са стабилни, но и красиви механизми, предназначени не само за вашата сигурност, но и за интериора ви. Изборът на необходимите ви дръжки зависи най-вече от два основни фактора – предназначение и цена. При нас ще намерите дръжки розетки на изгодна цена и предназначени както за мокри помещения така и за красиви интериорни врати.

В онлайн магазина на SOS Locksmith ще намерите дръжки розетки от три основни вида:

  • Секретни розетки. Предназначени са за входни врати и действат в комплект със сигурни,  секретни брави. Такива са тези на изключително известните марки Gerda, Rostex, AMIG.
  • Обикновени розетки. Удачни са за интериорни врати, оборудвани с обикновени брави, където основната цел е не защита, а функционалност и често – изящество.
  • Сервизни розетки. Този вид розетки се използват за сервизни помещения – бани, тоалетни, въобще в места, където има повече влажност. Те може да са алуминиеви или PVC.

Когато избирате дръжка с розетка би следвало да вземете предвид вида на вратата, където ще бъдат монтирани. Дали тя е секретна и дали ще си пасне на интериора ви. Можете да изберете такива от инокс (неръждаема стомана) – изключително здраво покритие, издържа на механична повреда и неблагоприятни атмосферни влияния. Съветът ни е да не подценявате монтажа на дръжките, колкото и на пръв поглед това да е лесна и рутинна дейност. Именно правилният монтаж, извършен от професионалисти, каквито са нашите майстори ключари в SOS Locksmith, гарантира дълъг живот на всички механизми за заключване.