Модел 989
Наличност В наличност
15,00 лв.

Тази безконтактна чип карта е здрава и надеждна, гарантира ви висока сигурност и дългогодишно използване. Удобна е за всекидневно ползване при контактни системи, където достъпът трябва да е регулиран и често поименен – за предприятия, офиси, бизнес центрове и др. Предназначена е за използване при безконтактни системи – информацията се прочита като доближите чип картата до четеца, разположен до вратата.

Тази безконтактна чип карта е съвместима с всички системи за контрол на достъп с ASK модулация и функционира на 125 kHz. Материалът е PVC, а дебелината 70 мм.

Предлагаме и други видове карти за достъп – безконтактната чипкарта – RFID tag и контактната iButton. Най-добре е да се свържете с нас, за да обсъдим кои вид ще е най-подходящ за вас (в зависимост от нивото на сигурност, което искате да постигнете, мястото, където ще се използва и др.) и от какво количество чип карти се нуждаете.

Посочената цена е за кодирана и готова за употреба карта. Това е процес, за който се изисква специален софтуер, с какъвто ние разполагаме.  За по-големи количества предлагаме отстъпки. Звъннете ни на тел. 0879 900 300, за да уточним от какво количество и за какви цели карти се нуждаете, за да ви предложим оптималния вариант. 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!