Модел 912
Наличност В наличност
10,00 лв.

Този безконтактен чип вида RFID Tag е здрав и надежден, гарантира ви висока сигурност и дългогодишно използване. Предназначен е за поставяне върху ключодържател, която го прави изключително удобен за всекидневно ползване.

Предназначен е за използване при безконтактни системи – информацията се прочита като доближите чипа до четеца, разположен до вратата.

Изключително удобен е да се ползва за външни врати, до които достъп имат много хора – за жилищни входове, магазини, офиси. При своята работа вграденият в електронната карта четец не ползва никаква енергия, което ви гарантира, че ще работи много дълго време на авариен режим (например при спиране на тока).

Безконтактният чип действа на 125 kHz ASK (амплитудна модулация) и е съвместим с всички системи за контрол на достъпа, който ползват същата честота. Този безконтактен чип може да бъде програмиран да отключва повече от една заключващи системи.

Предлагаме и други видове карти за достъп – безконтактната чипкарта и контактната iButton. Най-добре е да се свържете с нас, за да обсъдим кои вид ще е най-подходящ за вас (в зависимост от нивото на сигурност, което искате да постигнете, мястото, където ще се използва и др.) и от какво количество чип карти се нуждаете.

Посочената цена е за кодиран и готов за употреба чип. Това е процес, за който се изисква специален софтуер, с какъвто ние разполагаме.  За по-големи количества предлагаме отстъпки. Звъннете ни на тел. 0879 900 300, за да уточним от какво количество и за какви цели карти се нуждаете, за да ви предложим оптималния вариант. 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!