Модел iButton
Наличност В наличност
15,00 лв.

Този контактен чип от вида iButton е здрав и надежден, гарантира ви висока сигурност и дългогодишно използване. Предназначен е за поставяне върху ключодържател, която го прави изключително удобен за всекидневно ползване.

Предназначен е за използване при контактни системи – информацията се прочита като допрете чипа плътно до четеца, разположен до вратата.

Изключително удобен е да се ползва за външни врати, до които достъп имат много хора – за жилищни входове, магазини, офиси. При своята работа вграденият в електронната карта четец не ползва никаква енергия, което ви гарантира, че ще работи дълго време на авариен режим (например при спиране на тока).

Контактният чип е с 64 битов код, системата генерира постоянно нов код, като това гарантира, че той няма как да бъде прочетен и дублиран.

Предимството на контактните чипове е, че са по-устойчиви на неблагоприятни атмосферни влияния. Този чип може да бъде програмирана да отключва повече от една заключващи системи.

Предлагаме и други видове карти и чипове за достъп – безконтактнатачип карта и безконтактния чип RFID TAG.
Най-добре е да се свържете с нас, за да обсъдим кои вид ще е най-подходящ за вас (в зависимост от нивото на сигурност, което искате да постигнете, мястото, където ще се използва и др.) и от какво количество чип карти се нуждаете.

Посочената цена е за кодиран и готов за употреба чип. Това е процес, за който се изисква специален софтуер, с какъвто ние разполагаме. За по-големи количества предлагаме отстъпки. Звъннете ни на тел. 0879 900 300, за да уточним от какво количество се нуждаете, за да ви предложим оптималния вариант. 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!