Показани са от 1 до 4 от 4 (1 страници)

ЗАЩИТАТА ЗА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ- ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА СИГУРНОСТ

Стрелка  ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

За да сте напълно спокойни, че домът Ви е добре защитен, няма да е лошо да помислите и за допълнителните елементи за защита на Вашите врати и прозорци. Те не са скъпи, монтират се лесно и повишават сигурността на жилището Ви.

В онлайн магазина на SOS Locksmith и включарския ни център в Гео Милев и Сливница предлагаме няколко вида защита за врати и прозорци.

 

 •  

  Стрелка Резета.

  Резетата за врата са известно средство за допълнителна защита срещу кражби и влизане с взлом. Освен, че са много удобни за употреба – само издърпвате механизма, те са в състояние да Ви предпазят или поне предупредят, когато сте вътре в къщата и някой би искал да проникне. Има най-различни видове резета – ние предлагаме базови модели без верига, но и такъв като AMIG, който е супер надежден, здрав, монтира се с насрещник и е подходящ за бани, интериорни или външни врати. В своята същност това е допълнителна ключалка – ефикасна и лесна за употреба.

   

 •  

  Стрелка Райбери за алуминиева дограма.

  Често не съобразяваме, че дограмата е място, през което би могло да се проникне сравнително лесно, особено ако живеете на първия или последния етаж. В такива ситуации Ви препоръчваме да ползвате добрия стар райбер, но вече доста видоизменен. В днешни дни те са много повече от криво парче метал накрая с винт, който просто завивате за дървената врата. Те са красиви, и най-важното – здрави и надеждни. При по-големи прозорци или врати на тераси Ви препоръчваме да монтирате повече от един. Така, когато напускате жилището си, особено за повече време, ще бъдете спокойни за Вашето жилище. За сервизните помещения, които имат по-малки прозорци, може да ползвате и само един райбер. Предлагаме и допълнителна защита за алуминиева дограма, която в своята същност представлява брава, чрез която заключвате Вашата дограма.

   

 •  

  Стрелка Шипове за метална врата.

  Многократно сме казвали, че стабилната метална врата е най-важният елемент за сигурността на Вашето жилище, Вашите близки и имущество. В най-идеалния вариант тя ще е масивна (може да е покрита с дървен материал за красота и изолация), ще е оборудвана със здрави секретни брава и патрон, бронировка, и по възможност – допълнителна брава. Обаче какъв е смисълът от толкова здрава и надеждна врата, ако може да се измъкне сравнително лесно. Производителите на допълнителни системи за сигурност са помислили и за това – в онлайн магазина ни може да намерите стоманени шипове. Те са предназначени да попречат на какъвто и да е опит да се извади вратата от пантите. Монтират се на вратата от тяхната страната и влизат в касата. С тяхна помощ Вие ще елиминирате опасността от пробив в най-уязвимите места – зоната около бравата (чрез бронировка и качествени патрони и брава) и тази около пантите.