Меню

Oт началото на ноември 2017 ключарският ни център в Гео Милев и Сливница и АвтоИконом обединиха усилия в стремежа ни да получавате комплексни и качествени автомобилни услуги.

Какво представлява услугата на АвтоИконом?

В днешните забързани дни вашето време е от изключително важно значение. Какво да направите по-напред? Да напазарувате, да сготвите, да платите сметките, да почистите, да вземете децата, да закаратедецата, да си починете, да закарате колата на ремонт или на преглед? Често отлагаме важните решения за нашия автомобил именно поради недостиг на време,което впоследствие ни коства повече нерви, главоболия, често и загуба на пари.

Какво да направите когато имате толкова малко време, а толкова много задачи?

Просто е – доверявате се на АвтоИконом. Той щ еоткара вашия автомобил до избрания от вас сервиз (или препоръчан от наси после ще го върне, спестявайки ви време и пари.


АвтоИконом предлага следните услуги:

 • Закарване, връщане на автомобила, асистенция при произшествие на пътя.
 • Сервизиране.
 • Смяна гуми и на масло.
 • Автомивка.
 • Всички видове услуги, свързани с вашето превозно средство, които могатда бъдат уточнени допълнително.

Как действа АвтоИконом и колко струва:

 • Сваляте мобилното приложение за iOS или Android или попълвате формата за поръчка.
 • Въвеждате вашите данни и правите заявка за АвтоИконом. Скоро щеполучите обаждане за уточнение на удобен за вас час.
 • В уговорения час и адрес на ще пристигне вашият АвтоИконом, за да закара автомобила ви. Преди това ще направи протокол за състоянието му, в което гоприема, за да го върне в последствие в същото състояние.
 • Получавате обаждане, че автомобилът ви е обслужен и остава само да уточните часа на връщането му.


Стандартната цена на услугата е 30 лв. Плащането може да извършите на място с пари в брой или на ПОС терминал чрез кредитна илидебитна карта.


В какво се състои сътрудничеството между АвтоИконом и 
SOS Locksmith?

    Ако ползвате услугата АвтоИконом, виеполучавате:

 • Безплатен преглед и диагностика на вашите ключалки, автоключове идистанционни.
 • 10 % отстъпка при отключване или ремонт на ключалки.
 • 10 % отстъпка от цената на оригиналните кутийки, които предлагаме, за клиентитена АвтоИконом.

Според младия предприемач Ерик Борисов, управителя на ключарските центгрове на SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница: „това сътрудничество работи не само в полза и на двете страни, но и за нашите клиенти. Вие може да ползвате АвтоИконом, за да ремонтирате вашите заключващи механизми при нас като част от едно по-комплексно обслужване на вашия автомобил. Напълно съм наясно колко е ценно времето на всички ни – така, обединявайки сили, ние ще ви бъдем по-полезни и като краен резултат всички ще бъдем доволни, което винаги е била нашата крайна цел.”


Сътрудничеството между АвтоИконом и SOS Locksmith e една отстъпките за глобализирането на всички услуги, свързани с обслужването и поддръжката на вашия автомобил в един свят, в който времето и доверието са едни от най-важните неща.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*