Меню

Представяме ви тази уникална брава, изделие на известната турска фирма за производство на системи за сигурност Kale Kilt. Затварянето се извършва чрез магнитен контакт, отварянето е дистанционно, а захранването се извършва посредством 4 батерии AA, които гарантират приблизително 5 000 отваряния и затваряния на вратата. Бравата работи безпроблемно при температура от -10°C до 75°C.

Към устройството могат да бъдат регистрирани до 100 бр. дистанционни управления. Това позволява отварянето с едно дистанционно на няколко броя врати. Бравата разполага с постоянен променлив код, който предотвратява нерегламентираното копиране. Специалният сензорен бутон предоставя възможност за отваряне и затваряне посредством пръстов отпечатък.

Тази брава е удачен избор за предприятия, корпорации, фирми не само поради възможността за интегриране на много устройства за заключване, но и поради високите нива на сигурност, които притежава. Оборудвана е с бутон за сигурност – когато ключалката е заключена с помощта на бутона за защита, всички устройства и регистрирани дистанционни управления се дезактивират.

За по-голямо удобство има и безжичен бутон за отваряне. Той може да се използва в офис и домашна среда само с функционирането на отключващото устройство. Безжичното устройство за автоматично затваряне се използва в среди, където е необходимо високо ниво на сигурност – то автоматично заключва вратата в рамките на 5 секунди след като тя е затворена. В зависимост от предпочитанията на клиента може да се настрои за заключване на единичен и двоен ход.

Друга екстра е възможността за безжично дистанционно отваряне и заключване. Използва се за отваряне и затваряне на врати чрез свързване с телефон, оператор или алармени системи. Отключването и заключването може да се извършва и чрез мобилния телефон – това обаче става чрез специален код за въвеждане, което се извършва в сервиз.

Ако желаете да научите повече за тази уникална брава с дистанционно управление, на нашите майстори ключари ще ви дадат цялата необходима информация на тел. 0879 900 300.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*