Меню
media
media
media

Патронът EVVA 3KS е поредното върхово изпълнение на известната австрийската фирма, специализирала се в производството на сигурни заключващи механизми и системи за сигурност. Този патрон комбинира високотехнологичните усилия на компанията с усещане за известните на всички австрийски финес и усет към детайла.

Ключалката на патрона е изградена от уникална магнитна отключваща система и технологията MCS, използвана от производителя, е устойчива срещу магнитни полета. Патронът съдържа 12 щифта, направен е от закалена стомана, а уникалните комбинации от заключване са над 30 милиарда! В него липсват пружини, което води до по-голямата защита и безопасност. Друг плюс е, че австрийската компания работи много за комфорта на своите клиенти и резултатът е смайващ – ключът се превърта изключително леко и удобно. Възможно е патронът EVVA 3KS да се удължи с половин инч от всяка страна, за да отговаря на БДС (Български държавен стандарт).

Всеки патрон EVVA 3 KS е уникален и има карта с запаметен код, която карта е притежание единствено на собственика на патрона.

Ето основните причини, поради които твърдим, че EVVA 3KS е наистина непробиваем:

ü  Не може да бъде преодолян с бъмпинг и други подобни техники;

ü  Не може да бъде срязан, издърпан, пробит, счупен и т.н .;

ü  Не може да се отвори с шперц;

ü  Оборудван е с антипикинг защита;

ü  Ключът е изработен от висококачествен сребърен никел с антифрикционно покритие;

ü  Има допълнително кодиране, което осигурява най-високо ниво на сигурност;

Този секретен патрон EVVA 3KS е добър избор за заключващи механизми със сложна структура и за голям брой потребители. Той също така ще бъде използван успешно в системи с променяща се структура като университети, културни центрове, търговски, жилищни и промишлени сгради.

Важно е да знаете, че ако загубите ключа си, дубликат ще бъде направен само в оторизиран ключарски център на официалния представител на EVVA срещу показването на картата на касетата, какъвто е нашият в кв. Гео Милев.

Историята на австрийската фирма EVVA започва преди столетия като семеен бизнес. С течение на времето тя се превръща в основен европейски производител на системи за сигурност. EVVA също така създава много патенти, основната функция, която обединява всички, е комбинацията от безопасност и комфорт, каквито именно EVVA 3KS патронът доставят.

EVVA 3KS може да закупите онлайн или на място от нашияключарски център. Препоръчваме ви да се свържете с наш специалист ключар, за да ви запознаем с неговите характеристики и предимства. За монтажа важи същото – горещо ви препоръчваме той да се извършва единствено от професионалисти, защото играе важна роля в това, този изключителен секретен патрон да функционира безпроблемно дълги години.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*