Меню
media

Патентованите профили SOS Mauer са резултат от високотехнологичните разработки и постиженията в сферата на сигурността на известния роден производител Mauer и опита, натрупан през годините от фирмата за ключарски и автоключарски услуги SOS Locksmith.

За основа на този профил се използват изключително качествените и надеждни патрони на Mauer, оборудвани с патентованата система за сигурност Red Line. Това е специална защита против взломни действия. Името ѝ произлиза от тънкия червен прорез (red lineв превод „червена линия”), с който са нарязани този специален вид патрони. Ако върху патрона се окаже каквото и да е било насилствено действие – пробиване, измъкване, усукване и т.н. той ще се счупи по тази червена линия. Така ще блокира и ще попречи на крадеца да отвори вратата. В същото време обаче собственикът ще може да продължи да отключва със собствения си ключ.

Ключовете SOS Mauer патентован профил са изработени от никелиран месинг за повече здравина и устойчивост. Те се вмъкват в патрона хоризонтално и са ямкови (в корпуса им има малки дупчици – ямки), благодарение на които заключването е много по-стабилно и възможните комбинации за отключване са много повече.

Патроните Mauer са сертифицирани за качество от най-реномираните лаборатории. Цената им също е друго тяхно предимство – напълно отговаря на високото им качество, да не говорим, че на сходна цена се продават и крайно несигурните китайски патрони от много нисък клас. 

Препоръката на нашите майстори ключари е за монтажа на патроните SOS Mauer патентован профил да се обръщате към нас. Професионалният монтаж е жизнено важно значение за правилното функциониране на всеки един заключващ механизъм.

Изберете вашия сигурен и здрав патрон SOS Mauer патентован профил.
На тел. 0879 900 300 може да получите повече информация за всеки един продукт в нашия онлайн магазин, както и да поръчате монтаж.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*