Меню
media
media
media

Новата ни промоция!

10% намаление на изключителния патрон с аларма!

До края на месеца ще се продава на цена от 108 лв. само в нашия онлайн магазин!

 

В ключарския ни център вече ще намерите изключителния патрон с аларма. Във времена, в които все повече се замисляме за нашата сигурност и тази на близките ни, реномираната фирма Kale Kilit предлага този защитен механизъм, който освен, че е здрав и удобен за ползване, ще алармира при опит за взлом.

  

Основните характеристики на този патрон:

·         Изключително удобен за ползване заради ръкохватката от вътрешната страна. Продава се с четири ключа.

·         Изработен от висококачествени материали – функционира спокойно при неблагоприятни атмосферни условия.

·     Притежава специална чупеща зона, която ще алармира в момента, в който някой се опита да проникне с взлом. При неправомерно действие върху патрона (опит за измъкване, пробиване, усукване и др.) се задейства звуков сигнал с мощност от 80 децибела, което веднага ще откаже крадците от техните намерения. Трайността на вградената батерия е минимум шест години.

 

За компанията Kale Kilit

Турската компания е създадена преди повече от половин век и оттогава се утвърждава като един от най-стабилните и иновативни производители на системи за сигурност и заключване в Европа и Азия. Тя притежава стотици патенти и сертификати за качество, като годишно производството ѝ на брави,  патрони и всякакви заключващи механизми надхвърля десетки милиони бройки. Тя присъства стабилно на нашия пазар, като ключарският център в Гео Милев и Сливница е оторизиран неин представител.

Продуктите на Kale Kilit обединяват в едно удобството за ползване, надеждност и висока степен на сигурност. Този патрон е поредната високотехнологична разработка на една компания, която се развива непрекъснато.

 

В ключарския ни център ще намерите още много видове патрони, които се отличават със своята здравина и сигурност. На тел. 0879 900 300 може да ни търсите за разяснения на начина на действие на патрона с аларма. При ваше желание ще извършим и монтаж, защото той е от важно значение за нормалното функциониране на всеки един механизъм за заключване.

 

Поръчайте вашияуникален патрон с аларма само за 108 лв.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*