В ключарския ни център в Гео Милев и Сливница предлагаме абсолютно всички ключарски услуги, независимо дали са аварийни или планирани.

Аварийно отключване

Важи за всички видове врати – жилищни, на офиси, складове, производствени помещения, ателиета, стъклени витрини, катинари, сейфове и др. С една дума – отключваме абсолютно всичко, което се заключва.

Изваждане на счупени ключове

В случаите, когато в заключващия механизъм остане част от ключа – независимо дали поради износване, невнимание или лоша умисъл, може да разчитате на своевременна ключарска помощ.

Прекодиране на секретна брава и патрон

В случаите, когато сте загубили своя ключ (или са Ви го откраднали), може да се наложи да прекодираме Вашите брава или патрон и да Ви направим нови копия.

Изработване на копия на ключове

Правим копия на всички видове ключове – от най-елементарните такива до секретни, които се продават с карта. Без нея е невъзможно да направите дубликат, затова е необходимо да пазите документацията към секретните брави, които купувате. Освен това предлагаме и дубликати на ключове за контрол на достъпа.

Монтаж и демонтаж

Когато се нуждаете от монтаж или демонтаж на патрон, брава, дръжки, допълнителни брави, резета (въобще на всякакви заключващи механизми) се обърнете към нашите професионалисти ключари. Монтираме и допълнителни брави, благодарение на които може да повишите в пъти сигурността на Вашия дом. Същото важи и за автомати и аксесоари за врата.

Производство на входни врати

Изборът на врата е от решаващо значение за сигурността на Вашия дом, семейство и ценности. В ключарския ни център може да поръчате врата SOS Professional, която е с монтирана защита на патрона, шпионка и т.н. Предлагаме голямо разнообразие от врати и най-добре е да се свържете с нас, за да получите консултация от майстор ключар.

Ремонт на дръжки, брави, патрони

Има случаи, в които не се налага да купувате нови заключващи или орнаментни елементи, а е достатъчно старите да бъдат поправени. За някои това може да им се струва лесен процес – „разглобяване и сглобяване”, но често именно такива дейности биха Ви коствали допълнителни финанси и време.

Преработване на заключващи системи

Препоръчително е да смените своята касова брава в секретна. Този вид са далеч по-сигурни – производителите на заключваща системи постоянно инвестират във високотехнологични брави , специални патрони и защити за тях (т. нар. бронировки). Смяната е процес, който нашите майстори ключари в центъра в SOS Гео Милев и Сливница могат да извършат.