В ключарския ни център в Гео Милев и Сливница предлагаме услугата ремонт и копиране на дистанционни за бариери, гаражни врати, аларми и др. Заповядайте в ключарския ни център, където наш майстор ключар ще направи копирането.

Ще измерим честотата на работа на дистанционното ви с честотомер, за да определим дали действа със скачащ или фиксиран код, освен това ще измерим е неговата модулация. След тази диагностика ще ценообразуваме и ще направим самия дубликат.

Ако притежавате само едно единствено дистанционно ви съветваме да си изработите дубликат. Това ще спести впоследствие не само излишен разход на енергия и време, но и на пари. Друга ситуация, в която се нуждаете от копие на вашето дистанционно, е в случаите, в които вие сте строителен предприемач или наемодател. Тогава ще са ви необходими много на брой дубликати, които ние ще изработим качествено и в срок.

Предлагаме дистанционните на световноизвестната марка JMA.


Възможно е да копираме следните системи:

Виж каталога

Друго, за което може да разчитате на нас, е да ремонтираме вашето вече остаряло и дефектно дистанционно управление. Донесете ни го на място в ключарския център и ние ще направим ремонта – естествено, ако това е възможно. Проблемът някой път може да е елементарен и да се отстрани лесно – например ако причината е в хлътнал бутон, изхабена батерия и подобни, затова съветът ни е да не бързате да изработвате дубликат на вашето дистанционно.

В ключарския ни център в Гео Милев може да разчитате на качествени услуги, свързани с абсолютно всички видове системи за заключване. На тел. 0879 900 300 може да получите консултация по всички въпроси не само за дистанционните, но и за всички видове ключарски и автоключарски услуги. 


* Kопира 95% от фиксираните кодове на пазара.