В автоключарския ни център в Гео Милев и Сливница работят професионалисти, които са на Ваше разположение денонощно. Независимо дали става въпрос за планирани или аварийни услуги, Вие може да разчитате на нас.

Обучение на автоключ

Когато загубите своя ключ не е достатъчно да направите негов дубликат – той трябва да бъде „обучен”, автомобилът да го разпознава и да се синхронизират. Случва се и при изтощен акумулатор връзката между тях да се разпадне или да не е силна – автоключарите ни имат необходимата техника (софтуер и хардуер) и умения, за да обучат на място нов.

Отключване на превозно средство

Един от най-честите проблеми, с които се сблъскваме в своята работа, е свързан със заключващите системи на автомобила. Някой път ключалките – било то на вратите, багажника или дори жабката – просто блокират след многогодишна употреба. Имаме случаи от практиката, в които шофьори остават извън превозното си средство, докато двигателят работи или не могат да влязат заради опит за проникване с взлом.

Ремонт на заключващите механизми

Поправяме всички видове блокирали или развалени автоключалки. Ако е късно за тази намеса, бихме могли да Ви доставим нови и после да ги пренаредим по Вашия автоключ. Поправка може да се наложи и когато вследствие на неправилна употреба, зла умисъл или опит за влизане, в ключалката остане част от ключа. Аварийните ни автоключари ще го измъкнат без да нанесат щети по заключващия механизъм.

Синхронизация на дистанционно

Има случаи, в които Вие ще се нуждаете от нещо повече от батерия (с каквито разполагаме) за Вашето дистанционно. Понякога то спира да отключва автомобила и в тези случаи също може да разчитате на нас.

Изключване на имобилайзер

Често автомобилите имат проблеми с имобилайзера – автомобилът не може да запали. Индикация за това е светещият ключ на таблото. Тогава може да се наложи да го изключите (Immo Off) – услуга, в която също сме се специализирали.

Програмиране на транспондер

Това представлява чип в ключа, който осъществява връзката с компютъра на превозното средство чрез имобилайзера. Понякога се налага и неговото обучение със специален софтуер.

Откраднат автоключ

Ако са Ви откраднали ключа е силно препоръчително (а понякога и задължително – по изискване на застрахователите) вашите автоключалки да бъдат пренаредени по новия Ви автоключ, който ще нарежем. Така превозното средство ще „забрави” стария ключ.

Помощ при изгубен авто ключ

Първо, пожелаваме ви това никога да не се случи, защото ще ви струва пари, време и през това време няма да можете да ползвате автомобила си. Затова ви съветваме винаги да разполагате с повече от автоключ така, както имате повече от един за своето жилище (или в повечето случаи). На тел. 0879 900 300 ще ви дадем подробна информация какво трябва да направите, ако искате изработка на дубликат на вашия автоключ.

Аварийни услуги

Ако необходимият Ви артикул липсва или се нуждаете от още информация, ни потърсите на тел. 0879 900 300. Това важи и всяка автоключарска услуга, от която бихте имали необходимост. Заповядайте на адресите в Гео Милев и Сливница или ни звъннете – наш колега ще бъде при Вас до 30 минути!