Обучение на автоключ

В ключарския център на SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница можем да произведем стабилна входна врата, която да отговаря на всички модерни изисквания за качество и сигурност. Входната врата е най-важният елемент от всеки един дом, защото именно тя го защитава от кражби, любопитни погледи, шумо и топлоизолира. Каквито и модерни и високотехнологични системи да заключване да монтирате, ако това е направено върху паянтова или неподходяща врата, то все едно сте хвърлили пари на вятъра. Входната врата трябва да е надеждна, стабилна и добре монтирана, за да Ви служи дълги години безпроблемно.

Майсторите ключари в нашия ключарски център имат многогодишен опит и в своята богата практика са срещнали стотици различни ситуации на избити, пробити, изтърбушени, измъкнати врати. Ето защо тези, които предлагаме, са пресечна точка от една страна между сигурност и комфорт, а от друга са напълно достъпна инвестиция за всички. Може да ни потърсите, за да Ви предложим оптималния за Вас вариант, съобразен с Вашите изисквания и отделен за целта бюджет.

Ето най-важните ни съвети при избора на входна врата, които Ви съветваме да спазвате, независимо дали ще я закупите от ключарския ни център или от друго място.

 • Задължително да е от метал

  Причините затова са няколко – металът е в пъти по-здрав от дървото, ПВЦ-то и др. той е по-издръжлив и за разлика от дървото не се нуждае от поддръжка (примерно лакиране един път годишно, почистване на изгнилите участъци, пребоядисване и др.). Металните ни врати предварително са обработени и са със специално покритие против корозия. Някои ще възразят, че отстъпват на дървените по красота, топлина и усещане за уют, които излъчва естествената дървесина и ще бъдат повече от прави. Но и за това предлагаме решение. Предлагаме специални дървени покрития с огромно разнообразие от цветове, които освен, че са красиви, но и и повишават допълнително нивата на шумо и топлоизолация на дома Ви. Така ще задоволим и най-капризните и екстравагантни изисквания относно интериора и екстериора на Вашия дом.

 • Да е масивна и дебела

  Това също е основно изискване, защото това я прави невъзмогна за изкъртване, пробиване и обезсмисля в голяма степен всякакви насилствени опити върху нея. Като плюс можем да добавим и фактът, че това допълнително спомага Вашето жилище да е по-добре топлоизолирано и шумоизолирано, като движението и на звука и топлината се спира и в двете посоки – навън и навътре.

Това са основни изисквания за една хубава и стабилна врата. Допълнително трябва да помислите за нейните заключващи механизми, защото ако здравата ви Врата има китайски патрон, то тогава това би провалило Вашата инвестиция. Хубавата входна врата трябва да е оборудвана със здрави и модерни механизми, като това невинаги означава най-скъпите. Вратите, които предлагаме, са със секретни брави и патрони, защото секретната система за заключване отдавна се е доказала като много по-добър вариант отколкото касовата (където имаме монтирана само една касова брава, която извършва заключването).

Ето още няколко необходими условия, за да е перфектна Вашата входна врата:

 • Да е оборудвана със секретен механизъм.

  Той се състои от секретни патрон и брава., в развитието на които през последните десетилетия производителите на система за сигурност инвестираха изключително много и в днешни дни ние предлагаме изключителни механизми за заключване. Касовата брава отдавна изживя своя пик в света, а и напоследък в България – проблемът им е, че са крайно лесни за преодоляване от престъпниците. Затова например изборът Ви на комбинацията от високотехнологични патрони като EVVA, които са последната дума на техниката, както и българските Mauer, оборудвани с технологията Red Line (патронът притежава линия, която се чупи при опит за взлом, и блокира бравата но собственикът пак може да си отключва с ключа) би бил изключително удачен. Допълнителен плюс на секретните патрони и брави е, че се продават със специална карта и дубликат на загубен ключ може да се направи само като я предоставите на оторизиран ключарски център. Дори много производители настояват такива копия на техните секретни ключове да се правят единствено в тези центрове, какъвто е нашият в Гео Милев и Сливница. Комбинациите от секретни брава и патрон, които можем да Ви предложим са много, затова най-добре да се свържете с нас, за да уточним конкретните Ви нужди и бюджет.

 • Монтирайте допълнителната брава.

  След като сте избрали стабилната метална врата и секретните заключващи механизми, Ви остава още съвсем малко. Допълнителната брава е нескъп допълнителен елемент за защита и заключване. Разполагаме с известните допълнителни брави Gerda, на които им се носи славата, че са практически непробиваеми. Наличието на такава в комбинация със секретна и патрон ще разшири Вашите възможности при избора на отделните компоненти, както и ще повиши в пъти Вашия комфорт. За тази брава важи същото, както при секретната – копие би могло да се направи единствено в оторизиран сервиз.

Бихме могли да монтираме и допълнителни елементи по Ваше желание, като имате предвид, че някои от вратите, които предлагаме, се продават с вградени такива.

 • Бронировка.

  Това представлява капачка от метал, която покрива плътно патрона и го предпазва от счупване, пробиване, измъкване и др. насилствени действия.

 • Шпионка.

  Това е задължителен атрибут в днешни дни, особено ако имате деца. Може би мнозина от Вас знаят, че често престъпниците звънят по вратите преди обирите под предлог, че са търговци или представители на фондации. В нашия магазин продаваме и съвременни дигитални шпионки, които Ви предоставят възможност да снимате всеки, които Ви е търсил дори Във Ваше отсъствие.

 • Стоманени шипове.

  Колкото и да е стабилна една метална врата, тя има две основни слаби места. Първото е заключващия механизъм, вторият са пантите. Първият проблем ще елиминирате като се снабдите със стабилни секретни заключващи механизми и допълнителна брава и бронировка, за втория Ви препоръчваме стоманени шипове, които да се монтират към пантите, което пречи на евентуални опити тя да се измъкне от тях.

Отсега имайте предвид, че монтажът на вратата и прилежащите механизми за заключване е от изключително значение – важно е да е направен професионално от хора с опит и умения, иначе няма да функционира така, както трябва. Така че ако сте закупили врата от друго място, ние ще я монтираме.

Тук можете да поръчате метална врата, като се запознаете с характеристиките ѝ. Препоръчваме Ви да звъннете на телефон Стрелка 0879 900 300, за да Ви предоставим изчерпателна информация относно избраната от Вас и да Ви изготвим оферта. 14 работни дни след това ние ще монтираме избраната от Вас конфигурация и допълнителните елементи, ако има такива.