Обучение на автоключ

В нашия ключарски център разполагаме със стотици видове заготовки за ключове – безкрайно много варианти и модели, независимо от степента на разпространение на ключа в рамките на държавата. Тези заготовки внасяме директно от производителите и Ви гарантираме, че имаме на разположение нужната заготовка, която ще използваме, за да изработим дубликат на Вашия ключ, независимо от вида му и приложението му (за жилище, катинар, пощенска кутия, шкафче и т.н.)

Благодарение на опита и професионализма на нашите майстори ключари, както и на факта, че имаме възможно най-високотехнологичната машина за правене на профили, ние предлагаме и изработване на всички видове ключове, които са защитени или на такива, които не са много разпространени в Европа. Освен това предлагаме и изработка на чипове за контрол на достъпа за входове на жилищни блокове, асансьори, бизнес сгради др.

Напоследък фирмите, произвеждащи заключващи механизми дотолкова развиха своите продукти, че на практика в момента предлагаме високотехнологични патрони и брави, които са изключително сигурни и непробиваеми. Важно е да знаете, че дубликат на ключовете, отварящи патроните на тези марки (EVVA, Assa Abloy, Mottura и др.) можем да изработим само при условие, че ни предоставите тяхната оригинална карта, която съдържа информация за продукта, ключовете и притежателя. Така че Ви съветваме да пазите цялата документация на закупените от вас заключващи механизми на сигурно място, иначе може да изпаднете в ситуация, в която да не можете да си извадите дубликат.

Освен тов е хубаво да сте информирани, че най-безпроблемно се нарязва копие по оригинала. Ако действаме по дубликат, има опасност да не сработи първия път. По тази причини, ако имате възможност, носете ни оригинала, по който ние ще направим и копието. Ако не разполагате с такъв, бихте могли да ни донесете патрона на Вашата брава (ако е оборудвана с такъв, тоест ако е секретна), за да пробваме в ключарския ни център дали дубликатът на Вашия дубликат ще сработи веднага.

Нашето мото е, че „отключваме всичко, което се заключва”, затова можем да изработим дубликат на всички видове ключове: за жилища, къщи, входни врати, офиси, апартаменти, за касови брави, за всички видове патрони, за допълнителни брави, ключове за пощенски кутии, за катинари, шкафчета, стъклени витрини, вътрешни врати, вериги за велосипеди и мн. др.

Според вида им правим копия на абсолютно всички ключове.

Ето някои от най-често срещаните, на които в нашия ключарски център в Гео Милев и Сливница изработваме дубликати ежедневно:

  • Всички видове секретни ключове, независимо дали са за входна врата на жилищна кооперация или са луксозни и високотехнологични. При желание изработваме и цветни секретни ключове;
  • Ключове с ямки (които се поставят хоризонтално във Вашата брава или патрон);
  • Кръстати ключове;
  • Полусекретни и обикновени ключове;
  • Всички видове ключове за касови врати.

В нашия ключарски център и ние ще изработим копие на всеки ключ, който Ви е необходим. Възможно е също така да ни звъннете на 0879 900 300, за да Ви дадем информация дали ще се нуждаете например от оригиналните документи на патрона и подобни. Естествено, ние сме в крак с всички възможни технологии, вкл. и тези за лесна и бърза комуникация, която улеснява нашата работа. Може да ни пратите снимка по мейл, скайп, вайбър или друга подобна програма снимка на ключа и заключващия механизъм, на които ще трябва да изработим дубликат впоследствие.