10% НАМАЛЕНИЕ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ ПАТРОН С АЛАРМА!
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ПРОДАВА НА ЦЕНА ОТ 108 ЛВ. САМО В НАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН!


В ключарския ни център вече ще намерите изключителния патрон с аларма. Във времена, в които все повече се замисляме за нашата сигурност и тази на близките ни, реномираната фирма Kale Kilit предлага този защитен механизъм, който освен, че е здрав и удобен за ползване, ще алармира при опит за взлом.


Основните характеристики натози патрон:

  • Изключително удобен за ползване заради ръкохватката от вътрешната страна. Продава се с четири ключа.

  • Изработен от висококачествени материали – функционира спокойно при неблагоприятни атмосферни условия.

  • Притежава специална чупеща зона, която ще алармира в момента, в който някой се опита да проникне с взлом. При неправомерно действие върху патрона (опит за измъкване, пробиване, усукване и др.) се задейства звуков сигнал с мощност от 80 децибела, което веднага ще откаже крадците от техните намерения. Трайността на вградената батерия е минимум шест години.За компанията Kale Kilit

Турската компания е създадена преди повече от половин век и оттогава се утвърждава като един от най-стабилните и иновативни производители на системи за сигурност и заключване в Европа и Азия. Тя притежава стотици патенти и сертификати за качество, като годишно производството ѝ на брави, патрони и всякакви заключващи механизми надхвърля десетки милиони бройки. Тя присъства стабилно на нашия пазар, като ключарският център в Гео Милев и Сливница е оторизиран неин представител. Продуктите на Kale Kilit обединяват в едно удобството за ползване, надеждност и висока степен на сигурност. Този патрон е поредната високотехнологична разработка на една компания, която се развива непрекъснато.


В ключарския ни център ще намерите още много
видове патрони, които се отличават със своята здравина и сигурност. На тел. 0879 900 300 може да ни търсите за разяснения на начина на действие на патрона с аларма. При ваше желание ще извършим и монтаж, защото той е от важно значение за нормалното функциониране на всеки един механизъм за заключване.