Dierre
630,00 лв.
2 сгъваеми ключа В комплекта има допълнителни ключове Уникален профил Функц..
GEGE pExtra 40/35
143,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 секретни ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE pExtra 40/50
164,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 секретни ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
GEGE pExtra 40/60
178,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 секретни ключа Крепежи Опаковка Гаранционна ..
MAGNUM PAS024 30/40
99,90 лв.
Съдържание: High Security секретен патрон  5 ключа с специални профили С..
Mauer elit 2 31/31 mm
34,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 дълги 2 къси ключа Крепежи Опаковка Га..
Mauer new wave 4 31/41
140,90 лв.
Съдържание:   Патрон Крепежи 3 ключа Карта Опаковка ..
Mauer new wave 4 31/46
149,50 лв.
Съдържание: Патрон Крепежи 3 ключа Карта Опаковка Гаранцион..
Mauer new wave 4 31/54
158,30 лв.
Съдържание: Патрон Крепежи 3 ключа Карта Опаковка Гаранцион..
Mauer new wave 4 36/51
167,80 лв.
Съдържание: Патрон Крепежи 3 ключа Карта Опаковка Гаранцион..
Mauer new wave 4 41/51
178,00 лв.
Съдържание: Патрон Крепежи 3 ключа Карта Опаковка Гаранцион..
MAUER Red Line G 23/31
33,00 лв.
Съдържание: Патрон 4 дълги ключа 2 къси ключа Крепежи Опаковка ..
MOTTURA C29 31/41
369,50 лв.
Съдържание: Патрон 3 ямкови ключа Крепежи Карта Опаковка Га..
MOTTURA C29 31/51
379,80 лв.
Съдържание: Патрон 3 ямкови ключа Крепежи Карта Опаковка Га..
MOTTURA C48 31/41
630,40 лв.
Съдържание: Патрон Крепежи 5+1+1 ямкови ключа Опаковка Сервизна к..
Показани са от 1 до 15 от 24 (2 страници)

ПАТРОНИТЕ СЪС СПЕЦИАЛНА ЗАЩИТА - НАИСТИНА СПЕЦИАЛНИ

Стрелка  ИНФОРМАЦИЯ ТУК

 

В нашия онлайн магазин предлагаме разнообразие от тези много сигурни патрони, известни също и като High Security патрони. Отличават се с високата си степен на сигурност, защото разполагат с вградена защита, която ги предпазва от опити за преодоляването им с взлом.

Какво ги отличава от останалите патрони

Както можете да се досетите по името им, това е много по-високото ниво на сигурност, което притежават. Те са произведени специално с идеята да са изключително трудноподатливи на каквито и да е взломни действия и често притежават дори някои, нека ги наречем, „капани”, в които по-неопитните престъпници биха попаднали. Изключително трудно е те да бъдат измъкнати, извлечен, счупени, пробити и т.н. Друго тяхно удобство е, че направата на дубликат може да бъде извършена само в оторизирани ключарски центрове и то при предоставянето на картата на продукта. Случайни ключарски ателиета не разполагат с необходимата техника, а и самите компании производители на този вид патрони държат изработката им да се извършва наистина от лицензирани майстори, защото в днешни дни реномето на компанията е от изключително голямо значение.

Как са защитени тези патрони?

През последните години производителите на системи за сигурност наблегнаха изключително много на внедряването на високи технологии в производството на патрони, и постоянно развиват своите продукти. Освен това вече има десетки патенти, чиято единствена функция е защита на този вид патрони. Ето някои от механизмите и елементите (а и хитростите), правещи тези патрони така надеждни.

 • Стрелка Използване на подвижен елемент във формата на сфера в тялото на ключа. Патрон без щифтове, а с дисков механизъм, без пружини, и въобще части, които могат да се износят. Разработчик на тези патенти е финландската компания Abloy. Това прави тези патрони изключително надеждни когато са използват при неблагоприятни атмосферни условия.

 • Стрелка Когато се опитвате да проникнете с шперц и въобще с остър инструмент, дисковете на патрона блокират и ги прилепва един към друг, заключвайки ги в солидната конструкция. Това е т. нар. Disk Blocking System.

 • Стрелка Няма как да не споменем и технологията Red Line, защото тя е патент, разработена от родната компания Mauer Locking Systems. По протежение на патрона е изработена тънка ивица, оцветена в червено (оттам идва и името Red Line) и при всеки опит за неправомерно действие върху него, секретният патрон се счупва именно по тази линия. Това блокира бравата и крадците ще са крайно затруднени да проникнат в жилището Ви. Това не важи обаче за притежателя на ключовете, който ще отключи бравата, дори и при счупения патрон вътре. Така Red Linе пречи на престъпниците да проникнат във жилището, но не и на собственика му.

 • СтрелкаИма доста разновидността на тази технология – при някои ще се отчупи примерно съвсем малко парче (в зависимост от това къде е разположен прорезът), а реално по-голямата част от патрона ще остане вътре в бравата и достъпът до него ще бъде невъзможен.

 • Стрелка Anti-SNAP e система, която предпазва патрона да бъде счупен по средата. Принципно това е слабо място на много видове патрони (особено стандартните), но тази система защитава именно този слаб участък чрез карбидна стомана.

 • Стрелка Повечето от патроните със специална защита са оборудвани и със защита против шперцове, чрез V образна технология. Те блокират веднага, щом някой се опита да пъхне в тях нещо друго, освен оригиналния им ключ.


Цялостно High Security решениеза Вашия дом

Закупуването на такъв вид патрон е една от крачките за по-голяма сигурност и направо непробиваемост на Вашия дом, но дали е достатъчно? Ето принципно един оптимален вариант за Вашата заключваща система, който ще Ви гарантира комфорт и спокойствие. Помислете за инвестиция Във Вашата сигурност, защото това ще Ви се изплати винаги. По-добре да отделите някакви средства сега, отколкото постфактум, когато станете жертва на грабеж. И защо оборудвате жилището си със скъпа техника и мебели, а вратата ви е от талашит, а патронът от евтините китайски? Ето елементите, които изграждат една High Security за Вашия дом:

 • Стрелка Стабилна метална врата. Това е лицето на Вашия дом и не трябва да подхождате лекомислено. Освен това е най-важната част от цялата система на защита на Вашето жилище. Тя трябва задължително да е стабилна и метална. Метална, защото това ще е предпази от опити за пробиване и изкъртване, а и в сравнение с дървените е доста по-издръжлива и неподатлива на атмосферните влияния. Естествено, на металните врати им липсва красотата и топлината на дървото, затова се предлагат и варианти, при които да облечете вратата с дървено покритие, което освен всичко друго ще шумоизолира и топлоизолира допълнително дома Ви.

 • Стрелка Висок клас секретна брава. Секретните брави са много важен елемент от заключващата система на дома Ви. През последните години производителите на системи за сигурност инвестираха страшно в разработката на високотехнологични брави като тези, които може да намерите в нашия онлайн магазин (производство на Dierre Atra, Mottura, Securemme и др.) Това са висок клас здрави механизми, някои които се заключват в няколко точки във вратата и са специално оборудвани против неправомерни действия. Те, естествено, трябва да са оборудвани с висок клас секретни патрони. Тук е мястото да Ви запознаем с една услуга, която нашите майстори ключари в ключарския ни център в Гео Милев и Сливница извършват:

  • Стрелка Стрелка Стрелка Преработка на касова в секретна брава. Касовите брави все още са по-разпространени в България – те са здрави и стабилни, но проблемът им, че през последните години крадците много по-лесно започнаха да ги елиминират. Препоръчваме Ви много по-здравата комбинация от секретна брава и секретен патрон. Ако решите да се промените заключващия механизъм, ни се обадете и наш майстор ключар ще направи оглед на настоящата Ви врата. После ще Ви предложим вариант от най-добрата комбинация патрон и брава, според Вашите изисквания и бюджет.

 • Стрелка Патрони специален клас. Тук става въпрос не само за разглежданите в тази статия патрони, но и за например високотехнологичните Evva. Стабилният и сигурен патрон, в комбинация с хубава секретна брава е гаранция за сигурност на Вашия дом.

 • Стрелка Допълнителна брава. Монтирането на още една точка за заключване на Вашата врата, само може да е в плюс. Допълнителните брави на полската компания Gerda се славят, че са непробиваеми. Друг плюс на допълнителната брава е, че може да компенсира недостатъците (или по-стария модел например) на основната Ви такава. Освен това, вероятността крадците да се откажат да влизат в жилището Ви при наличието на такъв вид брава е огромна – елиминирането ѝ, ако въобще е възможно, би отнело прекалено много време и усилия.

 • Стрелка Защита за патрона. По-известна като бронировка, защитата на патрона представлява здрава метална капачка или конус, която се монтира върху патрона. Тя го предпазва от злодеяния като измъкване, счупване и др. Има много видове бронировки, но и дори най-базовият от тях допълнително би предпазило цялостния заключващ механизъм (брава и патрон).

 • Стрелка Допълнителни елементи. Има и някои допълнителни елементи и аксосеари, които бихте могли да монтирате на Вашата врата. Освен шпионката, която ще ви гарантира спокойствие, особено, ако имате деца и в моментите, когато звънят на вратата във Ваше отсъствие, може да подсилите касата на вратата с допълнителни шипове. Те не са скъпи, но биха я предпазили от измъкване от едно от слабите места – пантите.

 

Независимо дали става въпрос за монтиране на отделен елемент или на по-цялостно решение за Вашата сигурност, Ви съветваме да се доверите за монтажа на квалифицирани майстори ключари. Качественото монтиране е от изключително значение за правилното функциониране на цялата система за заключване.