Как нашите аварийни авто ключари ще ви помогнат, ако изпаднете в крайно неприятната ситуация да изгубите вашия авто ключ? Първо, пожелаваме ви това никога да не се случи, защото ще ви струва пари, време и през това време няма да можете да ползвате автомобила си. Затова ви съветваме винаги да разполагате с повече от автоключ така, както имате повече от един за своето жилище (или в повечето случаи).
На тел. 0879 900 300 ще ви дадем подробна информация какво трябва да направите, ако искате изработка на дубликат на вашия автоключ. Процесът се състои от нарязване на металната част на автомобилния ключ и от обучение, за да се синхронизира той с автомобила ви. На същия телефон може да потърсите и автоключарска денонощна помощ, ако изпаднете в крайно неприятната ситуация да изгубите вашия автомобилен ключ.

Изгубване на авто ключ – какво следва:

  • Най-важното е да не се паникьосвате, а да ни потърсите веднага. Трябва да знаете, че аварийните ни автоключари работят денонощно и независимо дали е почивен ден, празник или например три през нощта, те ще ви се притекат на помощ до половин час, независимо къде в София се намирате. Все пак първо потърсете наоколо, може ключът ви да е паднал или заврян дълбоко някъде. Когато сте сигурни, че наистина сте загубили своя авто ключ ни потърсете.
  • Пристигането на авариен авто ключар струва 20 лв. за повикване. После на място, в зависимост от проблема, той ще ви каже приблизително крайната цена, преди да пристъпи към работа, за да сте запознати предварително колко ще ви струва автоключарската услуга.
  • След това следва отваряне на вашата автомобилна врата. Нашите автоключари са професионалисти в тази дейност и ще го извършат без да нанесат каквито и да е поражения по вашия екстериор и интериор.
  • След като отворим автомобила ви, нашите майстори автоключари ще разглобят автомобилната ключалка, която ще ни е необходима за изработката на новия автомобилен ключ. После в ключарския ни център по нея ще бъде изработен новия ви автомобилен ключ. Това включва нарязване на металната му част по свалената автоключалка.
  • Следващата стъпка е на място да синхронизираме новия авто ключ към вашето превозно средство чрез дейността обучение на авто ключ. Това става чрез наличието на специален софтуер и хардуер, с каквито разполагаме. След като се извърши тази важна автоключарска операция, остава още много малко.
  • Вече имате нов автомобилен ключ, той запалва автомобила ви, но не може да отключва и заключва вратите. Затова е наложително всички автоключалки (вкл. и тези за жабката и багажника) да се пренаредят по новия ви автомобилен ключ. Това е последната фаза от всички автоключарски дейности, които ще предприемем, ако изгубите своя автомобилен ключ.

Ако по време на целия процес, нашите майстори установят, че някой от заключващите механизми се нуждае от ремонт или ако заяжда, те биха могли да извършат тази дейност или при необходимост да ви предложат нов такъв от нашия богато зареден онлайн магазин.