Интериорна врата Solid 55 S line Fashion - модел 1
389,00 лв.
Тази красива интериорна врата от този модел е чудесната комбинация между издръжливост и красива визи..
Интериорна врата Solid 55 S line Fashion - модел 2
389,00 лв.
Тази красива интериорна врата от този модел е чудесната комбинация между издръжливост и красива визи..
Интериорна врата Solid 55 за баня
460,00 лв.
Тази красива интериорна врата от този модел е чудесната комбинация между издръжливост и красива визи..
Показани са от 1 до 3 от 3 (1 страници)

Интериорните врати на българската компания Solid 55 се характеризират със своята чудесна визия и приятни, свежи тонове. Те са удачен избор за хора с класически предпочитания, но и за тези, които търсят по-модерни дизайнерски решения. По избор може да бъде направена и фрезовка, която се предлага в четири цвята.

Вратите на Solid 55, които предлагаме, са от известната вече линия S line Fashion. Те гарантират високи нива на шумоизолация. Покритието е MDF с боя, а алуминиевите профили са с електростатично такова. Всичко това допринася за по-приятна, запомняща се визия. На склад разполагаме с три врати Solid 55 за онагледяване на техните достойнства. Повечето от вратите правим със заявка, защото желанието ни е всеки клиент да се наслаждава на индивидуален краен продукт, който да съответства на конкретните му цели. Освен по големина може да изберете и различни по вид интериорни каси, които още повече да разширят възможностите за вашите дизайнерски решения. Крилата на тези врати са изработени от MDF, а пълнежът им е от минерална вата.

С уникалната линия S Line са изработени и вратите за баня на Solid 55 - те са едновременно издръжливи и здрави при силно влажна среда, но едновременно спокойно може да е със същата визия като на другите интериорни врати в дома ви, без да изпъкват нежелано.

Цената на интериорната врата на Solid 55, която виждате, е без монтаж. Той струва 80 лв. За монтирането на която и да е врата ви съветваме да използвате услугите единствено на професионалисти. Също така точните размери могат да ви спестят главоболия и много загуба на време след това. На тел. 0879 900 300 ще получите информация за всяка една врата, която предлагаме.