Ключарски услуги във всеки квартал на София – Денонощен ключар в Надежда

Ние сме на ваше разположение по всяко време на денонощието и предоставяме услугите си на лицензиран  ключар на територията на София, оставайки на ваше разположение 24/7.

Вече 13 години ни делят откакто стартирахме ключарските си услуги като малък магазин и достигнахме до един от най-бързоразвиващите се ключарски центрове в столицата. Качественото ни обслужване и дългогодишен опит в предоставянето на аварийни ключарски услуги в Надежда и всички квартали на София са признати от ALOA – Организация на професионалните ключари в Америка. Профилът на услугите, които предлагаме, е разнообразен.  Служителите на SOS Locksmith са преминали обучение и са сертифицирани за монтаж на допълнителни брави от най-висок клас сигурност-7B и смяна на патрони. Предлагаме също и патентовани High Security ключалки, които са със специален шифър и дублираме ключове към тях.

Това, което е важно за нас и ни мотивира, е коректността и високото качество на предоставените ключарски услуги. Удовлетворението на потребителя ни помага да растем като екип и е основополагащият фактор, върху който се гради и развива фирмената ни култура.

Ако случайно се окажете в неприятна ситуация и не може да отключите вашия автомобил или сте останали заключени в дома си, ние сме насреща, за да ви предоставим един от всичките си 15 аварийни ключарски екипа на територията на квартал Надежда. Нужно е единствено да се свържете с нас на 0879 900 300, а ние ще ви изпратим квалифициран ключар в Надежда в рамките на следващите 30 минути. Наясно сме, че извънредните ситуации често са съпроводени със закъснения и ангажименти, които не търпят отлагане. Удовлетворението на нашите нарастващи клиенти свидетелства за професионалното ни отношение. Бъдете спокойни, че ще се погрижим в максимално кратък срок за вас и вашите неотложни задължения. В сигурни ръце сте.

 

Ключар и автоключар НадеждаАко се озовете в аварийна ситуация с вашия автомобил или жилище, не се притеснявайте, не изпадайте в паника и най-важното -  не взимайте прибързано нещата в свои ръце!

Достатъчно е да ни позвъните на тел. 0879 900 300 и наш авариен екип ще бъде на посочения от вас адрес в район НАДЕЖДА до половин час.

При всички аварийни автоключарски ситуации в района на Надежда, София:

  •    * При загубен и откраднат автоключ;

  •    * При счупен автоключ;

  •    * При проблеми с имобилайзера;

  •    * При повреда по заключващите механизми по някоя от вратите или на ключа за запалване;

  •    * При абсолютно всички проблеми, свързани със заключващите системи на вашето превозно средство, независимо от вида им.

 

При аварийни битови ситуации в района на Надежда в София:

  •    * Ако не сте в състояние да влезете в жилището си поради загубен, забравен или счупен ключ;

  •    * Ако не сте в състояние да излезете от дома си или от определена стая в него, поради заключване или разваляне на заключващия механизъм;

  •    * Ако искате да влезете във владение на вашия апартамент, но нямате ключ;

  •    * Ако трябва спешно да проникнете в чуждо съседско жилище (поради наводнение и подобни причини);

  •    * При абсолютно всички проблеми, свързани със заключващите системи на вашето жилище, независимо от вида им.

 

 

Не се колебайте да ни търсите независимо от това колко е часът, дали е работен ден, уикенд или национален празник!