Отключване на превозното средство

Мнозина от Вас са се сблъсквали с проблема да не можете да влезете в превозното си средство. Често в такива ситуации (причините може да са много, по-долу ще изброим най-често срещаните от тях) започвате да се ядосвате и да се опитате да влезете в автомобила си по най-различни начини. Препоръчваме Ви да запазите спокойствие и да не взимате нещата в свои ръце, а да потърсите наш авариен майстор ключар от центъра ни в Гео Милев и Сливница, който ще пристигне на посоченото от Вас място в рамките на цяла София до половин час и да отвори Вашия автомобил.

Следват често срещани ситуации, когато не можете да влезете във Вашия автомобил, защото няма как да го отключите:

 • Загубвате го

  Ако наистина сте сигурни в това, защото впоследствие ключовете изникват от най-невероятните места , ни звъннете. Тогава при Вас ще пристигне наш авариен майстор ключар, който ще отключи бързо превозното Ви средство, без да нанася щети по вратата или екстериора на автомобила Ви. Впоследствие ще нарежем и обучим нов автоключ, с който да можете да карате колата си дейности, в които нашите колеги в ключарския център в SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница са специалисти.

 • Открадват Ви го

  Да, крайно неприятна ситуация, още по-неприятна е тя, ако с него, са ви отмъкнали и документите и крадецът би могъл лесно да намери Вашия автомобил. Тогава след като отворим автомобила Ви е задължително да пренаредим всички негови автоключалки (или поне тези, които се отварят с откраднатия ключ). Така той няма повече да ”познава” стария. Впоследствие ще нарежем и обучим нов такъв, който ще бъде уникален и предназначен единствено само за Вашата кола.

 • Ключът остава на таблото.

  Колкото и невероятно да звучи, това е често срещана ситуация – ключът е на таблото, двигателят дори си работи, шофьорът например излиза да оправи нещо по чистачките или около автомобила неволно или не затваря вратата и после не може да влезе отново. Това естествено, по законите на Мърфи, се случва на неудобно място, където колата препречва движението. Причините за това може да са развален акумулатор и мн. др. – съветваме ви в такава ситуация, ако не можете да влезете в през отворен прозорец или друга врата, веднага да потърсите наш авариен автоключар.

 • Повреда след влизане или опит за влизане от крадци.

  Има ситуации, в които повредата по механизмите за заключване се дължи на дейността на крадци – било то опитали се да проникнат или вече успели да сторят това. Тази ситуация е неприятна, защото често тогава автоключалките са в плачевно състояние и може да се наложи да я смените. В Нашия магазин разполагаме с много видове оригинални ключалки за автомобили и бихме могли да я сменим. Естествено, преди това ще се опитаме да я ремонтираме.

 • Нямате автоключ.

  Съветваме Ви да държите резервно копие на автоключа на достъпно за Вас място. Ако не разполагате с такова, донесете ни оригинала в ателието ни и ние ще нарежем и обучим нов. Дръжте копието (ако имате такова) на място, където ще имате лесен достъп до него – в роднини, съседи, приятели. По време на почивка взимайте с вас и резервното копие, за да не изпаднете в неприятна ситуация например по време на отпуската си. Причините да не разполагате с ключ за Нашия автомобил и да се нуждаете от услугите на авариен автоключар, съдейки по опита на нашите колеги, можем да обобщим при следните ситуации:

 • При повреда на механизмите за заключване.

  Подобно на всички други механизми и тези за заключване се износват с времето – в ключалките влиза прах, влага, а ключът се износва. Това може да доведе до блокирането им. Съветът ни е в момента, в който усетите, че някой не функционира така добре както сте свикнали, да вземете мерки. Това се отнася за абсолютно всички заключващи механизми – на жабката, вратата на багажника, на капачката за зареждане, ако е с такъв и др. Понякога механизмът за отваряне блокира и Вие не можете да отворите вратата или ключът превърта напразно. Тогава се нуждаете от авариен автоключар.

 • При счупване на ключа.

  Друга ситуация, при която е най-добре да потърсите авариен автоключар. Това се случва или заради износване на заключващите механизми или заради еднократен натиск или заради изхабяване на самия ключ. Крайният резултат е, че парче от него остава ключалката. Може да се опитате да го измъкнете (с клещи или пинсети), ако по-голямата част от него се подава навън или ако е навътре да вкарате внимателно счупения ключ и да се опитате да измъкнете целия навън. Ако това не проработи, потърсете аварийния ни майстор.

Независимо от причината, поради която не сте в състояние да влезете във Вашето превозно средство, разчитайте на нашите аварийни майстори автоключари в центъра ни Гео Милев и Сливница. Няма превозно средство, което да не можем да отворим. За последвалото евентуално обучение на ключ, пренареждане на автоключалка и други услуги, пак може да разчитате на нас.