Обучение на автоключ

Майсторите ключари в ключарския център на SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница са специалисти в монтирането на всички видове ключалки – като се почне от такива за пощенски кутии и интериорни врати и се свърши със сложни системи за сигурност, предназначени за бизнес сгради, паник брави за предприятия и др. Може да ползвате нашите услуги за монтаж на всички видове заключващи и отключващи механизми, без значение от техните предназначение и сложност.

Дългогодишната ни практика е показала, че в повечето случаи нашите услуги се използват при монтирането на:

 • Всички видове врати

  Това е най-важният елемент от Вашето жилище, така че монтажът ѝ трябва да е направен професионално, за да функционира тя безпроблемно и дълго време. Дори когато купувате врата извън ключарски център, може да се доверите да Ви я монтираме, защото некачествен монтаж би нанесъл много щети. Не се доверявайте на „баш майстори”, които няма да се справят по начина, по който биха го направили професионалистите ни в SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница. Ще монтираме качествено абсолютно всяка врата, без значение от нейния вид и предназначение – дали е входна врата, вътрешна (интериорна), плъзгаща, за баня и т.н. Същото важи и за големи врати на складове, офиси, бизнес сгради и т.н., както и автоматите за тези врати и електрическите насрещници по входните врати на жилищните кооперации.

 • Брави

  Дали ще са касови или секретни – оставете монтажа им на специалистите ни. Както при всеки заключващ механизъм от особено значение е бравата да бъде монтирана много прецизно. Ще монтираме всяка една, дори да не е закупена от нашия онлайн магазини или на място. Същото важи и за допълнителните брави, които ще монтираме и чиито монтаж е доста специфичен и трудоемък. Нашите майстори извършват монтаж и на такива, предназначени за стъклени витрини, за дограма, антипаник брави, такива, които се използват при ролетните щори и т.н.

 • Патрони

  Разчитайте на нас не само за монтажа им, но и за детайлна информация относно това кой би Ви бил най-необходим в зависимост от конкретната необходимост – дали ще е за външна врата, за вътрешна, за такава на офис и т.н. Разполагаме с високотехнологични секретни патрони, за чийто монтаж дори самите производители държат да бъде извършен от специалисти от оторизиран ключарски център (какъвто е нашият в Гео Милев), защото иначе има опасност те да не функционират добре, което ще развали и реномето на самата компания производител.

 • Допълнителни защитни елементи

  Става въпрос за тези, които допълнително защитават Вашия дом и се монтират върху входната или други врати и прозорци – като бронировката (защитата за Вашия секретен патрон), шиповете на касата, които предпазват вратата от измъкване от пантите, резета за входни врати, специални райбери за прозорци и дограма, планки за катинари и др. Извършваме и монтаж на шифри (прекодиращи комплекти) на определени части от вашата касова заключваща система с цел подобряване на дейността й.

 • Сейфове, каси за оръжия и др.

  Монтираме и сейфове, които се захващат за стена или влизат в определени ниши. За всички системи за сигурност във Вашия дом, можете да разчитате на нашите професионалисти.

 • Интериорни елементи и ключалки

  Извършваме монтаж на всички видове дръжки (за врати, прозорци и т.н.) и ключалки на шкафчета, вратички и др. съставни части от бита ни, за които се сещаме едва когато почнат да не функционират правилно.

Демонтажът се налага в няколко основни ситуации, но всичко, което можем да монтираме,съответно ще демонтираме по Ваше желание.

Ето няколко основни случаи, когато може да разчитате на нашите майстори ключари:

 • При преместване

  Има случаи, в които се налага (или искате) да вземете някои от заключващите механизми (най-често това са допълнителни или основни брави, патрони и др.) на ново място, където те бъдат монтирани отново. Ситуация, в която може да разчитате на нашите услуги.

 • При развален механизъм

  Ако имате развален заключващ такъв, ние ще ге демонтираме и по Ваше желание ще монтираме нови на негово място. Същото важи и ако искате да смените Вашата заключваща система – да демонтирате старата, за да монтирате напълно нови елементи и механизми.