Ключарите в ключарския и автоключарския ни център в Гео Милев и Сливница се ползват с реномето на професионалисти в бранша благодарение на своя натрупан професионален опит. Ние сме на разположение денонощно – без значение дали е делник, национален празник. Не се колебайте да ни търсите на тел. 0879 900 300 при всеки проблем по системите за заключване на автомобила ви или жилище. Наш колега авариен ключар ще бъде на адреса до половин час не само в района на Гео Милев, Сливница и Редута, но и цяла София.

Бихме могли да сме ви полезни не само при аварийни ситуации, но и когато планирате ремонт, искате да закупите качествени патрони, брави (изобщо механизми за заключване) или най-сетне сте решили да си направите така необходимите дубликати на вашия ключ за апартамента или превозното средство.

Защитата на вашата собственост, близки, имущество са неща от изключително значение и ние смятаме, че чрез натрупания ни професионален опит можем да сме ви изключително (и постоянно) полезни в осъществяването на тези важни цели.

Ето услугите, които предлагаме в ключарския ни център в Гео Милев и Сливница:

Посетете и нашия официален сайт.
https://soslocksmith.bg/

Автоключарски – аварийни и планирани:

 • Ремонтиране на системи за заключване. Извършваме ремонт на всички видове повредени механизми по превозните средства, без значение дали става въпрос за тези по вратите или автоключалките.
 • Поправка на заключващи механизми. Независимо дали срещате проблеми по автоключалките или вратите на вашия автомобил ние ще извършим ремонт на повредения механизъм.
 • При проблеми с имобилайзера. Често се случва имобилайзерът на колата ви да загуби връзка или да се повреди. Ние ще разрешим всички проблеми по него, вкл. ако е наложително ще го изключим.
 • Изработване на автоключове. В нашия онлайн магазин ще намерите изключително разнообразие от оригинални ключове за автомобили. На нас можете да разчитате и по процесите свързани с тяхното обучение, за да се синхронизират те за работа с вашето превозно средство.
 • Синхронизиране на дистанционни. Има ситуации, в които дистанционното ви управление губи връзка с автомобила. Причините за това може да са от най-различно естество – изхабена батерия е една от най-честите. В такива ситуации пак можете да разчитате на нас.
 • Отключване на автомобили. Ако по някаква причина не сте в състояние да проникнете във вашия автомобил (загубен, откраднат, забравен ключ и подобни), ни потърсете незабавно. Няма превозно средство, което да не можем да отключим като при тази намеса никога не повреждаме екстериора или интериора на автомобила.
 • Изваждане на счупени ключове. Ако в ключалката на колата ви (за запалването или на вратата или багажника) остане счупено парче, ни потърсете веднага.
 • Програмиране на транспондер. Намесата ни ще ви е полезна и когато транспондерът (чипът) в ключа и колата ви загубят връзка и като резултат двигателят не успее да запали.
 • Пренареждане (прекодиране на ключалки). Налага се когато ключалките на автомобила трябва да се адаптират към ключалките на автомобила. Най-често тази дейност се извършва при загубен или откраднат ключ, когато механизмите за заключване трябва да „забравят” за вече излишния автоключ.


 

 Ключарски – аварийни и планирани:

 • Изработка на дубликати на ключове. Изработваме дубликати на всички възможни ключове – тяхната сложност, предназначение и изработка нямат значение.
 • Отключване на врати. Не съществува врата на апартамент, учреждение, офис, с която нашите професионалисти да не могат да се справят.
 • Изваждане на счупени ключове. Когато в ключалката ви остане счупено парче ни потърсете – ще го извадим безпроблемно без да нанасяме вреда на заключващите механизми.
 • Преработване на системата за заключване. Това е сериозна дейност, в която също сме специалисти. Може да се доверите на опита ни в преработването на касовата система в пъти по-сигурната секретна.
 • Монтиране и демонтиране. Извършваме монтиране и демонтиране на брави, патрони, врати, с една дума - всички системи, които служат за заключване.
 • Ремонтиране на брави и патрони. Същото важи и за ремонта на патроните и бравите и др. – нашите майстори ще ги ремонтират (когато това, естествено, е възможно).
 • Производство на врати. Входната врата защитава вас, близките и имуществото ви. Продаваме разнообразие от стабилни и качествени такива заедно с допълнителните елементи. За монтажа им също може да разчитате на нас.Онлайн магазин. Предлагаме разнообразие от патрони, брави, дръжки,ключове, кутийки. Работим с най-добрите европейски производители на системи за сигурност и внасяме само оригинални кутийки и ключове за вашия автомобил.

Ключарският ни център се намира на удобно място, където има място за паркиране на вашия автомобил, ако се нуждаете от съдействие по заключващите системи за него. Винаги може да ни търсите на тел. 0879 900 300 при нужда от информация и съдействие.