Автоключарски услуги Гео Милев и Сливница

Нарязването на блейда (металната част) струва 10-20 лв., в зависимост от профила. Освен да са нереже, ключът трябва и да се обучи, за да действа той с вашия автомобил. Обучението зависи от модела и марката на превозното средство. Във всеки един случай винаги ще сте информирани предварително за цената. За по-редки и луксозни марки автомобили може да е по-скъпо.

Между 20-30 минути, но това отново зависи от конкретния автомобил и година на производство.

Желателно е, ако имате такава възможност. Така нашите автоключари ще имат достъп до информацията в автомобила ви. Ако нямате такава възможност, донесете ни работещ ключ, по който ще изработим копие. Винаги е добре преди да предприемете каквото и да е било да ни потърсите, за да ни кажете марката, годината, модела на превозното средство.

Да, ние сме голям вносител на оригинални автокутийки. Можем да ви доставим всяка една, ако търсите някоя на по-рядък модел. На място в ключарския ни център може да извършим и подмяната – да преместим старите елементи в новата.

Това зависи от вида на проблема, времето, което ще ни отнеме, защото понякога на вид лесните ситуации се решават трудно. Естествено, важи и обратното – с наглед много трудни проблеми понякога се справяме изключително бързо.

Има ситуации, в които това е наложително, но може да сте спокойни, че след дейността ни няма да останат никакви следи.

Има ситуации, в които това е наложително, но може да сте спокойни, че след дейността ни няма да останат никакви следи.

20 лв. за територията на гр. София.

В общия случай за 30 минути. Понякога са възможни малки забавяния поради задръствания, пренатоварен график или пък крайно неблагоприятни метеорологични условия.


Ключарски услуги Гео Милев и Сливница

Това зависи от конкретния ключ – от неговия вид, дали е секретен, дали е с карта и т.н. Цената на направата на все още най-разпространените у нас е между 2-3 лв. Има по-специални ключове, които струват повече

Да, но трябва да ви информираме предварително, че дубликатите никога не са толкова качествени в сравнение с оригиналите, защото нарезите не са толкова дълбоки и фини, което понякога може да създаде проблеми при изработването на копия. Препоръчваме ви, по възможност, да ни донесете оригинала.

Ключарският ни център работи с най-известните производители на заключващи системи. Съветваме ви да пазите документите на секретната брава или патрон, които купувате. Личните им карти носят уникална информация и копия на ключове могат да се направят само след като ни ги предоставите. Копия на такъв вид ключове могат да ви бъдат изработени единствено в специализирани ключарски центрове, подобно на нашия, които имат необходимата техника за изработването им и които са изрично оторизирани от фирмата производител.

Това зависи от конкретния случай, от вида на заключващите механизми, вратата, от това колко пъти е превъртян ключа, дали има допълнителни брави и т.н. Във всеки един случая аварийният ключар ще ви информира за цената на услугата преди да започне работа. Трябва да знаете, че в дългогодишната си практика сме се сблъсквали с трудни за отваряне врати, които са били „само хлопнати” или пък оборудвани с евтини китайски патрони. Обратното – зад наглед невъзможни за отваряне врати сме прониквали бързо. Така че абсолютно всеки случай е уникален – преценката се извършва на място от нашия колега авариен ключар.

В никакъв случай! Това е твърдо против нашите разбирани и концепция на работа. Имаме професионална техника от най-висок клас, а ключарите ни имат опит и познания – разбиването на вратата не е сред тях. Може и да има ситуации, при които да се наложи да се разбие повредени брави или патрон, но никога входна врата.

Изискваме документи за самоличност и такива за собственост (нотариален акт или договор за наем). Има ситуации, в които може да се наложи ваши съседи или домоуправителят да потвърдят самоличността ви, ако нямате документи в себе си (например са останали в заключеното жилище). Ако трябва да влезете във владение на имот, също трябва да сте много добре подготвени документално с всички документи – протокол от властите, нотариален акт и т.н.

Да, но има ситуации, в които това ще е излишно, ако механизмите за заключване са безвъзвратно повредени. Монтажът също е от съществено значение патронът или бравата да функционират нормално. В нашия онлайн магазин и на място в ключарския ни център предлагаме много видове механизми, ако се наложи да се снабдите с нови такива.

Да, извършваме монтаж на всички видове заключващи системи и механизми, независимо откъде са купени. Важно е обаче преди това да се убедим, че те наистина съответстват на на вратата ви.

Потърсете ни при първа възможност (след полицията и евентуалните застрахователи). Ще процедираме според конкретния случай. Най-лесно е временно да „закрепим положението”, но съветът ни е да се оборудвате с нови заключващи механизми и врата, ако се налага, колкото се може по-бързо. Наш авариен ключар на място ще ви информира за възможните варианти, съобразено с вашия бюджет и необходимост.

Да. Предлагаме услугите си по време на празниците, малките часове и т.н. Трябва все пак да имате едно наум за шума, който евентуално би се вдигнал по време на нашата работа. Планиран ремонт е най-добре да се извършва в удачните за целта часове.

20 лв. за границите на цяла София. Идва за 30 минути (естествено, някой път са възможни леки забавяния заради задръствания в час пик или лоши метеорологични условия).